STARTDIENST = KERKPROEVERIJ

17 september a.s. is er weer de startdienst. Deze dienst zal in het teken staan van “Kerkproeverij”. Het thema van deze dienst zal zijn: “Kom uit de boom!”

Kerkproeverij

In deze dienst zal Ds. J.M. Rohaan voorgaan.

Wij gaan vàn elkaar en mèt elkaar proeven.    Hoe?!?!
Nodig iemand uit om met je mee te gaan naar deze dienst…. “Kom uit de boom”.. maak contact met elkaar!

“Kom uit de boom” …ook de Mariakerk en de Hervormde Gemeente gaan proeven van elkaar. Zij willen graag de onderlinge contacten versterken…. En dat smaakt naar méér!

Om letterlijk van elkaar te proeven hebben wij uw hulp nodig. Wilt u iets bakken/ of iets kopen wat u lekker smaakt en dat met ons delen? U kunt zich hiervoor opgeven bij Berlinde de Bruin tel.:0527 -243799 of via een mail naar redactie@hervormdvollenhove.nl Wij hopen natuurlijk op vele reacties/ baksels/ traktaties!

Vanaf 9.30 uur bent u allen welkom in de Grote Kerk aan het Kerkplein in Vollenhove om te komen proeven!! De dienst start om 10.00 uur.