Hervormd Vollenhove.nl

Hervormde gemeente Vollenhove - Sint Jansklooster

▶ Kerkdiensten luisteren

Een SamenLoop Voor Hoop voor het KWF in Vollenhove?

De SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

SamenLoop voor HoopGedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Om een indruk te krijgen van hoe bijzonder dit evenement is kunt u kijken op www.samenloopvoorhoop.nl.

Hoe mooi zou het zijn om dit evenement ook voor de inwoners van Vollenhove e.o. te organiseren. Gaat het lukken om dit in 2018 te realiseren? Om een antwoord op deze vraag te krijgen wordt er een vrijblijvende informatie avond georganiseerd. Dus voelt u zich betrokken bij dit onderwerp dan bent u van harte welkom op maandag 18 september om 20:00 uur bij De Burght te Vollenhove.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met initiatiefnemer Frederik Metselaar, via 06-13167343 of cf.metselaar@home.nl.

 

Nieuwsoverzicht